• Joanna Broomfield

Bangkok’s First 100% Plant Based Pizzeria Set To Open


From the creators of ‘Vistro’ comes ‘Vizza’!


จากผู้สร้างแบรนด์ “Vistro” และตอนนี้กำลังมีน้องใหม่คือ “Vizza”!


Vistro, a 100% vegan restaurant opened just under a year ago, and has been wildly successful. With perfectly presented sushi burritos, burgers, chocolates, fish tacos, salads, cakes, sandwiches, doughnuts and smoothie bowls on the menu, it's no wonder their instagram feed is the stuff that dreams are made of.


Vistro ซึ่งเป็นร้านอาหารสไตล์วีแกน 100% เปิดให้บริการมาเกือบจะเป็นเวลาครบ 1 ปี และประสบความสำเร็จเป็นอย่างสูงกับอาหารเมนูต่าง ๆ ที่เสิร์ฟด้วยการจัดจานตักแต่งอย่างสวยงามสมบูรณ์แบบไม่ว่าจะเป็นเมนู ซูชิบูร์ริโต้ เบอร์เกอร์ ช็อกโกแลต ทาโก้ปลา สลัด เค้ก แซนด์วิช โดนัท สมูทตี้โบวล์ จึงไม่น่าแปลกใจเลยว่าหน้าอินสตาแกรมของร้านจะมีแต่ภาพอาหารที่สวยงามดั่งความฝัน


Vizza Instagram


So when we heard that the Vistro team will soon be opening a pizzeria, we couldn’t help but do a little celebration dance.


ดังนั้นเมื่อเราได้ยินข่าวว่าทีมงานบุกเบิกร้าน Vistro จะเปิดร้านพิซซ่าเร็ว ๆ นี้เราจึงรู้สึกตื่นเต้นจนอยากจะแอบแดนซ์เบา ๆ


Vizza will be Bangkok’s first 100% plant based pizzeria. Along with the hand-crafted plant pizzas, Vizza will also be selling scrumptious salads.


ร้าน Vizzaจะเป็นร้านพิซซ่าสไตล์วีแกนแห่งแรกในกรุงเทพซึ่งในเมนูที่จะนำเสนอ นอกจากพิซซ่านวดมือสุดพิถีพิถันแล้วทางร้านก็มีเมนูสลัดแสนเอร็ดอร่อยมานำเสนออีกด้วย


Instagram founder and chef Harsha Sethi (Vizza Instagram)

“We will be making some of our own cheeses such as vegan mozzarella and truffle cheese.”

Vistro’s founder Harsha Sethi told Root The Future in an exclusive interview that Vizza will be “staying true to our style. We like to mix elements and blend cultures together in our food and we will be doing the same with our pizzas. You can expect traditional and non traditional pizzas.“We will be making some of our own cheeses such as vegan mozzarella and truffle cheese.” Harsha told us that they are striving to make plant based food abundant in Bangkok. It is our passion to provide vegan pleasures such as a slice of pizza.”


คุณฮาร์ชา เซธี ผู้ก่อตั้งร้านอาหารVistro ได้กล่าวแก่ Root The Future ระหว่างการสัมภาษณ์ส่วนตัวว่า “ร้าน Vizza จะคงความป็นตัวของเราไว้อย่างเหนียวแน่น เราชอบที่จะผสมผสานองค์ประกอบและวัฒนธรรมลงไปในอาหารของเราและเราจะทำเช่นเดียวกันนี้กับเมนูพิซซ่าที่เราจะสร้างสรรค์ เหล่าลูกค้าจะได้พบกับพิซซ่าทั้งสไตล์ดั้งเดิมและสไตล์แปลกใหม่ "รวมทั้งเราจะลงมือทำชีสแบบต่าง ๆ แบบโฮมเมดในครัวของเราเองเช่นวีแกนมอซซาเรลลา และทรัฟเฟิลชีส” คุณฮาร์ชายังกล่าวอีกว่าเขามีความตั้งใจที่จะทำให้ตัวเลือกอาหารสไตล์วีแกนมีเพิ่มขึ้นอย่างมากมายในกรุงเทพ “เรามีความมุ่งมั่นที่จะมอบความสุขในการรับประทานอาหารสไตล์วีแกนเช่นการรับประทานพิซซ่าซักชิ้น”


Vizza is set to open mid-June this year.


ร้านอาหาร Vizza มีแผนที่จะเปิดให้บริการในช่วงกลางเดือนมิถุนายนที่จะถึงนี้

It’s 2020 and us plant eaters are being seriously spoiled for choice. The problem is no longer, ‘But they won’t have anything plant based on the menu’, but rather now, it’s, ‘I’m never going to be able to choose from all of these options!’ We found that the easiest option is to order it all! (Just be sure to eat your leftovers! No one likes a food waster!)


ในปี 2020 นี้บรรดาผู้ที่ทานอาหารตัวเลือกเช่นวีแกนเช่นพวกเรานี้เริ่มจะมีตัวเลือกเพิ่มขึ้นมากมาย จากปัญหาเดิม ๆ ที่พวกเราต้องคอยกังวลว่าในเมนูจะไม่มีอาหารสไตล์วีแกนนำเสนอ ตอนนี้ปัญหาของพวกเรากลายเป็นว่ามีตัวเลือกมากมายจนเราเลือกไม่ถูกกันเลยทีเดียว! ซึ่งเราพบว่าทางออกที่ง่ายที่สุดคือการลองมาทานให้ครบทุกเมนูไปเลย! (แต่ต้องทานให้หมดด้วยนะ ไม่มีใครชอบคนทานอาหารแบบทิ้งขว้างนะ!)


0 views

@rootthefuture

  • YouTube